20 ÅR!

Idag fyller man 20 då´ra, ine längre tonåring :/ Lite vemodigt, men kul :) Jobbat hela dagen men hade mkt trevligt ändå.
Fått massa fina presenter tex en termos och kattmatsburk från derrier la port, massa husgeråd och lite mosserande ;D
Kalas för halva släkten idag och andra halvan imorgon ;)

Fördomar!

Beviset på att min vänner här nere i sverige har fördomar om mitt andra hem i norr... Men kul hade jag åt dom iaf ;)

Underbar

2 av de bästa mänskorna har varit här i helgen, min André och min Moster Elin <3 i lördags såg vi på True Grit, omg så bra, lite små äcklig eftersom den var väldigt grafisk! I söndags fotade jag min lilla kusin Hugo, blev ganska nöjd med resultatet faktiskt :) Sedan gick jag och André på den nya Harry Potter, också jättebra film!
Varit en underbar helg helt enkelt <3




Sommar´n!

Idag kändes de verkligen att sommaren är här, svalnäs hela dagen med Hilma och Johan. 20 grader + i vattnet och solen sken men de blåste lite så de var behagligt! Helt underbart med lunch på stranden och klassiken kasta gris, blir itne mycket mer sommar nu :)



Grillkväll!

Owh så mys hos Hannah, alla är så weird, jag älskar dom <3
Känns skönt att få prata med några med lite innaför pannbenet, ibland kanske det inte är så mt, men de iaf något <3 Som den nyktra förare jag var blev jag även fotograf denna kväll, bilderna säger allt!

Trevliga dagen!

Så Hunnibun kom förbi mitt jobb och jag hjälpte henne hitta en snygg bh, en Passionata, a sexy piece ;) Efter det tog vi en sväng på stan, vi tänkte köpa en sallad på Melbygatans och ha picknick i stadsträdgården, men dom byggde om så det var stängt. Vi gick till vinddskafet (henrys) och åt där, nästan lika gott ;) Sällskapet gjorde allt <3
Efter lunchen tog vi en promenad med Misa och tog lite kort :)

Jobb igen?

Japp japp, idag öppnar jag, lite seg i skallen men man kommer nog igång när jag kommer dit ;L är ju iaf bara halvdag så jag ska se Hanna efter jobbet och luncha, ska bli trevligt :D
Har på mig min awsomea ring idag ;D

Lånade även söööööta tröjan av Hilmut, jag likeiiiiii <3

Bridezilla...

Gudars vad jag hatar bridezillor.... Hade en idag på jobbet, så jävla otacksam... Först stog hon och rökte utanför så de lukade skit i hela affären och två så hade hon ingen hänsyn till våran stängningstid utan 20 min efter vi igentiligen skulle stängt så gick hon utan att köpa ett skit... Asså mänskor... Tkr för de första att man ska förbjuda röking på allmän plats, för de e så äckligt när de luktar i affären! Dom som vill röka kan väl få sin egna rökhörna, typ här får du röka men inte bland allt annat folk! Visa lite hänsyn ppl!
Nu är jag iaf äntligen hemma och jag har badat min Misa, mys majjan <3
Hon gör mig alltid på bättre humör för hon är alltid så söt och charmig, finns ingen bättre <3 Kanske Candy då, för hon har ju ett sött namn oxå, höhö, men de e isf det som får henne att vinna den tävlingen ;)



RSS 2.0