Lill Lördan!

Dagen efter, fyyyyy fansiken vad ont jag har i mina fossingar! Men de var det väll värt, allt var toppen igår. Paolo var underbar och jag kommer så se honom igen i framtiden! Inte heller var The Ark nån besvikelse, har sett dom en gång förut och dom är så jävulskt schowiga och bra live att jag var rädd att de inte skulle vara lika bra denna gång men de var dom <3
Sist var de ju Coldplay, dom är bra men en liten fjant som knuffade och hoppade på mig och Hilma hela tiden sabbade stämmningen lite om man säger så! Jag ville så sååå gärna bara sätta ett tuggumi i hennes hår eftersom hon var så jobbig och helt dum i huvudet, men Sara stoppade mig och de var väll lika bra, vill inte sjuka till hennes nivå!
Ikväll har de grillats och jag har lekt med söta lilla Holger!

Vi såg på Telletubis på youtube! :)

Where The Action Is

Lite filmer från Where the action is
Paolo Nutini
The Ark
Hilma o Sara
Glasvegas
Coldplay - tyvärr dog min kamera här men de var awsum!

Bloooood

buhuuu har så ont i mitt tandkött just nu, har fått vad jag tror är en infektion i den och det blöder så fort jag nuddar den, behöver en kram och en puss nu tror jag ;(

Midsommar!

Då har vi varit hos morfar på midsommar middag, han hade rökt lax och guuud va god den var! Sen efter lekte jag lite med barnen och vi byggde en midsommarstång och jag gjorde kransar till alla xD
Nu sitter jag hemma och väntar på André så ska vi på fest ikväll!

Glad Midsommar!

Från mig till er!

redigering!

Tänkte bara visa hur lätt det är att förändra någons utseende i ps!
Denna tog ca 15 min att göra om!

G!

Wiieha, har fått godkännt på första kursen på lärarlinjen och nu kan man äntligen njuta av mitt "lov" genom att fokusera på att jobba ;) Nu sitter jag och slappar lite efter att ha blivit väckt halv 7 imorse av min far, tog en promenix vid 8-9 typ och nu är jag egentligen klar för att jobba, ska bara käka en tidig luch innan och sen åka och handla kattmat så Misa inte svälter!
OHW hittade en klänning i mammas garderob, tror den är typ sent 80 tal, som satt perfekt som jag ska ha på mig idag, retro ;)


Kommeren bättre outfit bild sen, kaaaaaanske ;)

Bikiniiiiii

Fick in nytt från Sunflair igårr på jobbet, alllt var så snyggt, jag ble kääär! Dock finns det typ inget i min storlek i bikinitopp, allt e för smått i kupan och förstort runt om! Men men en av dessa var bara liiiite stor runt om, inte så att det påverkar lyftet, haha xD Rosa med rosetter, oooooh jag e lite femin! nu är det min andra bikini för i år <3

Min lite rockabilly/40tal bikini ska fixa ett par helsvarta mindre trosor till dock, men de ska ju inte vara för svårt :)

Den rosa, ooohw me love it <3

Marilyn

haha jag försökte iaf, not like!

Foto

Min lilla syster fotade mig idag, jag ville se ut som Marilyn Monroe men jag såg väl mest tantig ut haha jaja bilder! :)



Nyttigt!

Då börjas nyttigheterna då´ra!
Frukost:

Lunch:

Studentbalen

Tog lite bilder, voila!

Fredagen då´ra!

Jahaaapp då var de fredag och man har, japp, migrän.... knarkat i mig ett gäng alvedon och lite sånt där, men njaa har ikke blivit bättre.. förhoppningsvis blir de bättre påväg till jobbet, 20 minuter promenad gör nog gött! Jobbar ju trotts allt bara 3 timmar idag... Sen ska jag fota studenterna för dom har sin bal idag, annars får jag ta de lungt tror jag!
Hoppas bara jag slipper 3 katter i sängen i natt! Jag hade en i ansiktet, en som skulle knö sig ner mellan benen och en som skulle ligga i min armhåla.... kunde inte röra mig ;(


Studentskiva!

Efter utspringet åkte vi till kusinen och uppvakta han! God mat och mkt folk. Men trevligt var de, fast vi frös rumporna av oss!
Min stiliga lille kusin har blivit stor nu <3






Från studenten

Då var de studenten igår då´ra! Skoj skoj, längtar tillbaka lite :) Alla var så fina och glada, GRATTIS TILL ALLA!
Gick till studenten direkt efter jobbet för jag hann inte gå hem emellan, så jag vara där typ 45 min innan det började och det var redan typ fullt!! men jag hamnade iaf längst fram.. Dock så åkte avspärrnings tejpen ner efter första utspringet så jag blev kuffad o puffad tills jag typ stog på scenen, jag gav då upp och tog mig tillbaka. Men det var sååå mkt folk att man knappt kunde röra sig!
Försökte iaf springa runt och gratta alla men de gick väll så där!
Lite av bilderna jag tog!






Student dagen!

Idag tar massa folk här i lish Studenten, ska kolla utspringet och sedan hem till kusinen! Men först jobbelijobb!


Jag o Siri är lika som bär! :D

Hard Work, Work!!

Imorgon börjar jag jobba på stumpan igen, ska bli så kul! Se vad de har fått in för nytt, mamma needz a new bikini! Och underkläder vore inte helt fel heller, ska bli kul iaf :) Blir dock bara 3 timmar om dagen första veckan för att komma tillbaka till jobbet, ser så fram emot det!
Välkomna till Strumpan i Lidköping ;)



Student!

Idag var jag och älsk på Thereses student i skövde, hon var så fin och hon hade typ den finaste klänningen någonsin som hon sytt själv, jag är inpregnerad!!
Längtar nästa tillbaka till den dagen jag tog studenten, awww alla verkade ha så kul!




Thereses klänning <3



Hoppet

Ibland tror jag att det fan inte finns något hopp för mänskligheten.. Hoppet är tydligen det sista som ska lämna en men nu känns det faktiskt ganska hopplöst, som tur är finns det några underbara mänskor som faktiskt finns där för en och står alltid vid ens sida och vågar stå upp för en vän vad som än har hänt! Det är dessa mänskor som faktiskt håller hoppet vid liv <3
Denna text är inte någon diss mot någon utan menad som en text för dom som är underbara, och jag hoppas verkligen ni vet vilka ni är <3 Ni kommer alltid vara mina vänner och jag kommer stötta er när ni behöver mig, när som helst ni behöver mig <3

Karnevalen

Då var de dax för en av INVALIDköpings höjdpunkter, dvs karnevalen!
Kul att se alla på DLG vara utklädda och och sjung o vara "glada i hudik" so to speak, u morning bitches know what am talking about!
Lite bilder passar bra nu

Hemma

Då var man hemma hos André i kalstad daaah.
Vi hade en mysig date och jag lagade 2 rätters till han och vi såg på Kings speach :D
Tyckte jag lyckades ganska bra :)
Hade fixat mig lite själv oxå :P
Posarn på toaletten yaooo!


RSS 2.0