Trött..

Blir så fruktansvärt trött på studievägledarna på skolan... får aldrig tag på dom i princip, när jag efter 2 veckors springande fram o tillbaka får tag på en av dom så fick jag för de första inte läsa vad jag ville (inte hennes fel men surt) och fick välja något annat, blev hem o konsumetkunskap, kanske inte de mest ultimata meeeeeeeeeeeeeeeeen jag gillar o laga mat och tkr de är intressant med kalorier o saker som rör sig runt ämnet så second best right??
Hon fick de o låta som inga problem du kan välja detta, ska bara kolla en liiiiiiten grej först men inga problem..... De var problem, hon maila igår och sa att jag inte fick ta dubbelexamen.. jag fråga vilka ämnen kan jag välja då, hon räknade upp x antal inklusive hem o konsument kunskap.. Jag bara va fan, jag fattar inget och hon kan uppenbarligen inte förklara... bara att gå dit imorgon...igen... Varför ska allt vara så fucking jävla jobbigt hela tiden, hoppar fan snart av!!!

Bilden har inge med saken o göra, den gör mig bara glad <3

Slutet gott...

.. Allting gott, nu va nollningen slut! Avslutades med en fin sittning på Lokal med 3 rätters och underbart sällskap!
Nu blir de till att fokusera på skolan ett tag o ta de lite lugnt ;)

Tradmax

Nu ska jag göra lite reklam för första gången på min blogg. Har tidigare köpt både en säng och en soffa ihop med André från tradmax som vi är så nöjda med och vi har nu tänkt ett bra tag på att även köpa en ryamatta till vårat lilla vardagsrum! 

 

En sån här för att vara exakt:

http://www.trademax.se/inomhus/mattor/ryamattor/rya-oslo-160x230-vit-ryamatta?utm_expid=13358702-0&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.trademax.se%2F

 

Tror verkligen att de skulle bli pricken över i om vi fick den mattan i vårt vardagsrum!

Och nu till min stora glädje har tradmax en kampanj där om man gör ett blogginlägg om dom så får man ett presentkort av dom på 500kr!

Så jag tänkte varför inte, vi är ju supernöjda med de vi har köpt därifrån tidare! :)


RSS 2.0