Sooooommarlov!

Dåså nu har man sommalov fram tills i september!!! Imorgon bär det av till östersund, liten roadtrip med Daniela :) Och sedan på torsdag bilar jag och Malin hem till lish :)
I skolan hade vi redovisning hela dagen och tårtkalas... Kul att se vad alla jobbat med :)


Efter skolan lekte jag en sväng med underbara Jensiboy och fick se hans nya lägenhet ^^ Misa tyckte också det var kul till och med när jag hörde ett tjut från toan... Det var Jens, Misa hade nämligen hoppat i toaletten, dumma kisse, men hon var glad  iaf ;)
Nu sitter jag i min lägenhet och ser på film med fölket... En liten film på Happis kommer här näst!


Mästarnas mästare

Wiieha nu har finalen i programet Mästarnas mästare gått, sååå bra. Och Ingemar Stenmark vann, ingen överraskning men ändå, för att vara såpass gammal är  han awsum!!
Nu ska jag avsluta kvällen med en ansiktsmask och ligga och mysa med Misa <3

Söndag

Idag har varit en lugn dag, jag o Emma har fixat Vygotskij läsloggen och lite på våran dokumentation :) Sen har vi varit ute o gått med Misa, inte roligt! Hon kan bara gå om det finns en vägg och cyklar är ikke roligt!! Nu ligger hon och Emma i min säng och myser ;)

Generation fett

Har nu suttit och kollat på tv3 play och serien Generation Fett... Och helt ärligt mår jag illa, jag tycker så synd om barnen som inte får någon chans. Föräldrarna som låter sina barn dricka coca cola till frukost och äta godis och friterad mat varje dag! Det är BARNMISSHANDEL! Föräldrarna leder långsamt in sina barn till sjukdommar och till slut döden!
Men är det då rätt  att politikerna i USA:s fetaste delstat vill göra det olagligt för överviktiga att äta snabbmat?
Ska man verkligen lägga över det här ansvaret från föräldrarna och individen och om man ska göra detta hur ska man då kunna få snabbmatskedjorna att avgöra vilka som inte ska få äta!!?! Ska man ställa sig på en våg innan man köper maten och på så sätt kunna se om man ska få äta maten eller inte??!
Jag tycker faktiskt att om det skulle gå att genomföra visst förbjud snabbmat för feta, men det funkar inte i praktiken, vill dom ha friterat så fixar dom de!
Men jag tycker att det på något sätt borde finnas åldersgräns på snabbmat.. Jag mår dåligt av att se små små barn som inte ens kan gå sitta på Mcdonals och suga på strips eller om man är på stan och ser en bäbis med nappflaska med saft i... Det är så det börjar, och jag kan inte fatta hur föräldrar ens kan ge barnen saft, dom kan ju inte skylla på att det är billigare för vatten är ju i princip gratis! Det är bara ren fucking dumhet!!!
Jag blir ärligt arg när man så väl vet att det är farligt, hur kan en vuxen mänska då utsätta sitt barn för något sånt??!



pirates of the caribbean - on stranger tides

Var på bio igår med Emma, Hanna och Linda, gööör mysigt att gå på bio måste jag säga! Filmen var okej även om jag blev kissenödig efter halva filmen och satt och led resten för jag satt i mitten och ville inte knö mig ut ur salongen och störa alla xD Men jag älskar iaf Jack Sparrow och köpte även pirates menyn och fick en snygg mugg!
Innan filmen gick även jag Emma och Linda en sväng på stan och jag hittade lite vinglas på Lagerhouse som var på rea. Jag blev lite smått kär och alla studenter behöver vinglas, right?? ;)
Dom tonar lite i rosa, hihi Andrés gonna love them ;) lr inte!!



5 dagar kvar

Nerräkningen är på 5 dagar tills jag kommer till lish o träffar min babeiiii <3
Saknar han så <3 och denna hemresa ska bli såååååå kul, roadtrip med Malin, hennes rumskompis Chris och tillråga på allt ska Misa och en liten valp oxå med, awsome ;)

NYTT ÖRHÄNGE YOOO!

Fredag mitt i veckan!

Wiiieha, typ klar med allt skolarbete.. typ ;)
Nu ska man snart ta en lång promenad med Emma ner på stan och luncha lite, sen kommer Erika, Hanna och Linda och möter upp oss!
Och ikväll blir de klassfest med grillning, awsomeness, hoppas jag iaf ;) Taggar med underbar musik från Kent, just nu dundrar Ingenting i högtalarna <3<3<3 Längtar tillbaka till konsterten förra sommaren, så jäkla underbart!
Blir tyvärr ingen Kent i sommar, men de blir Where the action is ( aka Coldplay och Paolo Nutini)!


Misa har blivit stor kisse nu <3

Erika gästar lite

<-- Det finns en flicka i min klass och detta är vad hon tycker om det mesta!
Alla ska med!
Vill ni se mer av Erika gå in på: http://vardagsmuffins.blogspot.com/

Konst?

Nu har jag inte haft tid att måla hemma eller haft måleri/skiss i skolan, owh vill så gärna ha det igen.. Att skriva är inte riktigt min grej... Nu ska jag motivera mig så jag laddar upp en GAMMAL bild jag målat ;)



Dålig titel!

Idag (trotts huvudvärk) har jag grovstädat min lägenhet, imorgon blir de finputts ^^
Jag var ute och gick med misa oxå, hon börjar bli jätteduktig på att gå i koppel, fast bara på väg hem xD dumma kisse, sen tog jag en dusch o då envisades Misa att hon skulle vara med haha, tog en blid men ingen är snygg i duschen så den blir bara för mitt minne ;)

Snart bär det av hemåt, 1 och en halv vecka kvar, sen ska jag bo hos André i Karlstad en sväng. Sen ska jag nog flytta ut i ett hus som min morfar äger, mitt ute i ingestans, men det finns vatten iaf... Ingen toa dock xD

Osminkad och missfärgad ;D

Min Syster

En syster är ett stöd
och en hjälpande hand. 
Hon är bunden till dig 
med ett kärleksfullt band. 

Som lilla… eller stora…
är hon dig ganska lik.
Hon finns i många minnen
och hon gör din levnad rik.

Det känns tryggt att hon vet 
varifrån du kom, 
att hon ser vad du gör 
och att hon bryr sig om. 

Med henne kan du dela
både sorger och skratt…
En syster är en gåva
– en ovärderlig skatt.

En syster är en liten bit 
av barndomen som 
aldrig kan gå förlorad




Kärlek

Grant my last request,
And just let me hold you.
Don't shrug your shoulders,
Lay down beside me.
Sure I can accept that we're going nowhere,
But one last time let's go there,
Lay down beside me



Semaja! <3

Owh vad jag saknar min dryga Semaja! Hittade gamla bilder på henne igår, hon var så underbar juuu <3 Finns ingen som var så långsint eller dryg som henne och det var awsome! Fluffigare varelse får man leta efter ;)


Wanna hold your hand

De flesta har helt enkelt inte fattat de än, "the big picture" om man säger så! Men de e så jävla enkelt, The Beatles har listat ut det för länge sedan!
Okej lyssna här, andra band, de vill göra allt om sex eller smärta, men du vet, The Beatles, de hade räknat ut allt, okej?
"I Wanna Hold Your Hand." Den första singeln.
Det är helt jävla lysande,eller hur? ... Det är vad alla vill!!! De vill inte ha en tjugofyra timmar "hump sesh", de vill inte vara gift med dig i hundra år!!! De vill bara hålla din hand <3

PS

Måla i ps...

Slappt?

Hemma och ska bara ta det lungt idag, pushade mig själv lite mycket i veckan med att springa och nu är min rygg död!
Nu har jag iaf en mysig katt i knät som spinner oh tar hand om mig, hon är för söt Misa :)
Hade ett läppstift på mitt skrivbord och Misa fick för sig att hon oxå ville sminka sig idag, inte riktigt hennes färg men ganska duktig för att vara första gången ;)



Igår var det iaf finalen i eurovision för er lyckostar som lyckats missa det, jag blev väl lite av en bitterfitta mot slutet och var lite argessiv, men roligt sällskap och en 3dje plats är väl inte och klaga på :P
Försökte machta mitt smink med mitt nagellack när jag för en gångs skull hade de på mig, blev väll så där, blå är kanske inte riktigt min färg, men gahh personen jag ska vara nygg för är ju ändå 90 mil här ifrån så what de heck lite experiment skadar väl inte ;)

Finalen!

Wieeha??
Ikväll blir det finalen i eurovision, sverige är åtminstånne vidare och lite trevligt sällskap är aldrig fel :)
Blir knytistacoskväll och lite vuxensaft tror jag allt ;)
Frågan är nu vem som ska vinna, jag är skeptisk men de e jag väl alltid ;)

Friday friday lalala

Fest då´ra!

Slagerkväll nummero 2

Ikväll var det kväll 2, SVEEEERIGE! Man måste ju få vara lite patriotrisk :) Fast allt annat var ju skit oxå, the lesser of two evils! ;)






Slagerkväll nummero 1


Jahapp då var de första semifinalen då´ra! Blir lite mys, skitsnack och vin.. OMNOMNOM!
Igentligen gillar ju ja då inte melodifestivalen, men man får väl ge den lite kreds för vad man än tycker om den har ALLA något att säga om den! Tror nästan de är den ända musikrellaterande grejen som har den egenskapen!
Ikväll hejjar man iaf på FINLAND och Paradis Oskar, för man måste väll heja på någon och han är faktiskt bra :)


Erika ville ha vinet ;)

Lika som bär ;)

Så här ser man då ut när man ser Finlands bidrag xD

make up!

Har lite trökigt medans jag försöker skriva klart min essä, går väll sådär men frammåt iaf :)
Tog en paus och lekte lite med smink

Tyckte de blev lite coolt iaf, maybe for the party next weekend!??!
Nu tänkte jag bara tilläga att min Misa är såååå underbar, drömmde mardrömmar i natt och vaknade typ gråtandes. Jag vände mig mot mitt skrivbord, där Misa låg och sov, och snyftade fram: Miiiiisaa???! Misa svarade med ett kurrande ljud. Jag: Kan inte du komma och lägga dig hos mig*snyft* Misa kurrade igen, hoppade ner från skrivbordet och upp i min säng, hon la sig jättenära mig och somnade om, sen var hon kvar precis så imorse när jag vaknade!
Och folk säger att katter inte förstår, PHHHFT! <3

Vlogg

Mitt första Vlogginlägg då´ra!


Gillar att jag lyckas få samma ansiktes uttryck som Misa, haha xD

Mitt förhållningssätt till estetik

Detta ska vara titeln på den mycket roliga essän vi ska skriva om just estetik,i do like the subjekt meeeeeen de är lite för mycket svåra ord i texten!
Jag läser och läser men inget går in, som vanligt då alltså xD Tar en paus och ser lite på Veronica Mars, världens bästa show förövrigt :D
Tog ett självporträtt idag, mest för att visa min nya hår färg men det var inte så stor skillnad så det blev lite ändringar i redigeringen, fejksmilet blev iaf bra haha xD

REA :D

Kan man göra något annat än att älska REA?!?!?

RSS 2.0