Studio foto

Igår fotade jag Amanda och Adrian, här kommer resultatet!
Blir någon intresserad av att bli fotad eller få sitt barn fotat hör av er! :)
 

VFU

Krångel krångel... försökte byta så jag fick vara i umeå, idag fick jag reda på att det inte gick.. Jag börjar måndag. Men iaf innan jag fick reda på de så fick jag iaf reda på att informationen skickats till min studentmail, ALDRIG använt... Jag hade inte änns aktiverat den och även bett studievägledarna att fylla i den mail jag använder i min information.. Jaja efter ett telefonsamtal men en person på supporten, som jag hade lite svårt att förstå då han hade en amerikans brytning, lyckas han skicka en länk så jag kunde aktivera min mail. Jag ser då att jag inte fått plats i umeå och måste ringa min handlenare i vännäs med en gång... Numret som stog på valwebben var dock till expeditonen på skolan, jag ringer.. "Personen du söker är ledig, återkommer måndag!".... FÖR I HELVETE!!! Lite skrikande o gråtande av frustration sen kollade jag om jag kunde hitta något mer nummer på deras hemsida.. Lyckas hitta rektorns nummer så fick ringa han, som tur var så var han jättehjälpsam och gav mig både mail och telefonnummer till min handledare så jag äntligen fick prata med henne! Problemet löst... Men nu är ja död i några timmar....

Orkeslös

Känner mig helt bortdomnad just nu, försöker göra lite skolarbete men de går mer bakåt än framåt... Behöver lite motivation om nån har det tillövers!!!
Ahja e väll nån jäfla förkyldning jag börjar få.. Igen.. De positiva är iaf att jag sover bra igen så blir jag bara av med skiten så kommer jag vara en livfull människa igen.. Låt oss hoppas!

Söndagskväll

Helgen har spenderats hemma med bara massa mys och film, kan behövas ibland det med, speciellt när man är lite hösttrött. Så jäkla mörkt hela tiden, sucks! Längtar efter snön så de blir lite ljusare ute iaf... Filmer som setts i helgen är: Nu är det jul igen, Yrrol, Father of the bride och Draktränaren AWSOME...Eller? xD Ahja i vecka drar iaf André till Stockholm och på SHM och då passar jag på att ha en tjejfest här så de kommer nog bli skitkul :)

Rubrik

Jag skriver inte alls lika mycket som jag gjort tidigare, har skrivkramp typ + att inget speciellt händer i mitt liv. Lever ett lugnt samboliv, försöker träna 3-4 gånger i veckan men lyckas bli sjuk hela tiden så de går väll inte så som jag vill :P Idag har jag förflyttat mig från sängen till soffan, produktiv dag dvs xD
Kollar just nu på julklappar till små kusinerna och lille gudsonen, vad vill små pojkar i åldrarna 6 månader - 1,5 år ha? Jag har absolut ingen åldersuppfattning, hittar något jag tycker verkar superbra och så står de rekomenderat för barn över 3 år... DANG IT!!

Bild på min fina gudson <3

RSS 2.0