Äntligen!!!!

Oh äntligen storstädningen klar av korridoren, ungnarna skrubbade med stålull, damsugit, våttorkat och allt där emellan!
Nu ser de iaf rent ut igen <3
Hittade massa gammla bilder utbrända på cdskivor
Min Frodo <3 Oh jag saknar han, han var min lilla (10kilos) bäbis, han sov alltid hos mig och älskade sitta i knät och pussas!
Nu saknar jag han såååååå mkt, men jag vet att jag inte kan få tillbaka han, och han har de bättre nu <3




Rawr...

Gud va jag haaaaatar hemtentor... Eller ja tentor överhuvudtagit! Speciellt när jag har svårt att förstå min bok.. Den e virrig och aldeles för mkt av allt... Den kunde varit hälften så lång och kommit fram till exakt samma sak.. Men de e något som lärare gillar har jag insett.. Böcker som är ett ända stort hav av ordbajsande.. I hate it!

Jag har iaf min Misa! Gos o kons med henne ikväll <3


Pluggeliplugg

Hemtenta is noooot fun, jag försöker o försöker men de går inte bra detta. Och sen har seminariet nu på tisdag.. Jaja Emma kommer över snart så får vi sporra varandra! Hoppas de går bättre iaf...
Onsdag bär de av mot Karlstad ska flyga själv, igen, tkr de e lite creepy men jaja går ju 11 TIMMAR snabbare!
Misa ska bo hos barnvakt, tror hon kommer tycka de e kul :D

Har något dött i mitt kök?

Huajamig, är sjuk idag med halsont och migrän typ... Skulle bara vilja ligga och sova men nope de går inte, pluggat hela dagen, men man måste ju äta också. Så jag gick ut i köket för att laga något... Soporna svämade över, och ännu värre komposten oxå, de luktade så illa att jag fick kvälvningar! Iaf jag kunde inte laga mat i den lukten, så jag gick ut med alla sopor och sopade upp allt som låg på golvet, som tex äggskal och lök som folk inte orkat ta upp efter sig. Men lukten och flugorna försvan inte så jag fick skura ut utrymmet under disken och där hittade vad jag tror var något slags kött, visst de var grönt och aningen luddigt men eftersom det låg kycklingben brevid antog jag att de var kött! Som tur är så bor jag inte kvar här länge till!

Bild 2an

Nu har kursen bild 2an börjat på riktigt! Har penderat 2 dagar med att stirra på en naken man och försökt återskapa hans kropp i lera! Lite jobbigt att veta var jag skulle kolla igår men de gick över, som tur var.
Nu ska vi bara jobba med den resten av veckan också, men jag har kört fast som vanligt!
Och jaja jag vet att de ser ut som han har en pinne uppkört i rumpan men den hamnade bara så ;(



Pain is game!

Gahhh är så mörbultad, var på gymmet för första gången på ett bra jävla tag! Har så ont i min rumpa nu, kan inte gå i trappor haha. Men så ska de vara efter springa, gymma och simma, yes ive been goooooood!
Nu ser jag på svenska hollywood fruar... Hur kan korkade mäniskor få så mkt pengar är något jag inte förstår! Maria är dock lite charmig!
Förövrigt saknar jag att ha min lilla familj, alla tillsammans igen ;(



Ragdoll

Måste nog faktiskt säga att Ragdoll är den bästa rasen av katter som finns, kan göra vad man vill med dom och dom bara hänger med, precis som en trasdocka (där av namnet)!

"Ragdollen är en perfekt innekatt, tack vare sitt lugna och tillgivna sätt. Den anpassar sig lätt efter familjemedlemmarnas olika nycker och det inkluderar både djur och barn. Finns det barn i familjen som i lägre åldrar kan behandla djur i allmänhet lite vårdslöst så tar det väldigt lång tid innan en ragdoll börjar säga ifrån, därmed är det inte sagt att de inte känner smärta, som elaka rykten vill påstå!

Ragdollen är en lättjefull och lugn katt. Den vill ogärna motionera mer än nödvändigt, men är för den skull ingen "prydnadskatt". De flesta ragdollkatter uppskattar lek och bus lika mycket som en annan katt, men lekarna brukar hålla sig inom lugnare former.

Ragdollen är ofta nyfiken och människokär, och möter ofta besökare i dörren. Till skillnad mot andra katter ligger inte en ragdoll högt och observerar. Den ska istället vara med överallt där det händer saker och ting. Favoritsysselsättningen är att hjälpa till när husse/matte stökar omkring hemma. En ragdoll trivs bäst tillsammans med sina människor. Man ser ofta en ragdoll flytta sig från rum till rum efters sin husse/matte. Man kan ju missa nåt kul!

Ragdollen är dock generellt ingen utpräglad knäkatt, utan ligger oftast hellre tätt intill husse/matte och gosar. Den är i regel mycket lätthanterlig och medgörlig, vilket underlättar skötsel som tex kloklippning, pälsvård och bad.

På det hela taget är ragdollen en mycket trevlig, överseende, intelligent och lat katt som kräver väldigt mycket kärlek och uppmärksamhet av alla sina familjemedlemmar. Som alla andra katter har varje ragdoll sin egen personlighet och sina egna karaktärsdrag, denna beskrivning av rasens temperament ska ses som en generell beskrivning."


Dag ett

Skolan började idag då´ra, kul att börja gen! Mindre kul är att jag har nada insperation och 12 skisser tills imorgon, jag har iaf gjort 6 st, fast ingen blev särskillt bra :/
Skolan är iaf precis så som den var innan, lite lätt virrig men trevlig :)
Var med Emma och köpte lite kattgrejer till hennes fina lilla Arya i eftermiddags, önskar att jag hade mer pengar så jag kunde köpa en stooooor klätterställning till min bäbis och massa gott till henne! Fast hon är så kräsen så hon hade väll inte ätit någe ändå!

Har lite panik över mitt söderklösta och nu mera lätt infekterande ansikte, misa blev skrämd på tåget upp och klöste mig, borde egentligen inte sminka mig men kan inte låta bli.... Ser hemsk ut ;(

Unnar mig ett glas med tranbärsdricka, skojsa till de med ett vinglas så de ser lite festligare ut... Vardagslyx? eller bara patetiskt?
Jag tror nog mer på det andra alternativet xD

RSS 2.0