Rea

Reeeeea rea rea reagera *sjunger*

Behövde en uppfräschning av garderoben nu när jag gått igenom all skit och insett att jag inte använder hälften av allt som ligger där och tar plats. Måste komma ut ur min svartalinne och jeans-fas, där av lite reashopping, Blev inte så dyrt när det var rea + att jag hade två rabattkoder 25 % på hela köpet och 50 kr i rabatt, billigt är bra när man är student! :)

Tillbaka....

Denna termien har varit mycket mer krävande än vad jag någonsin kunde föreställt mig innan.. Jag är inte en teoretiker helt klart, men nu är den helt klart och fått godkänt på allt! :D
Nu läser jag iaf en sommarkurs för att kunna få in lite pengar över sommaren så hyran blir betald, dock sjukt skoltrött så orkar egentligen inte, önskar jag hade fått ett heltid (eller iaf halvtids) jobb, men men fick jobb två dagar förra veckan och 10 dagar i början på augusti så lite blir det iaf.
Firat midsommar för första gången i Umeå i fredags. Super mysig även om jag fick gräsallergi delux och mina ben såg ut som dom hade någon exotisksjukdom xD Men vi lekte lekar och grilla, bara massa myspys precis som det ska vara :)

 

RSS 2.0