Tentaplugg

Känns som allt jag gör är att läsa dessa förjävligt trökiga böcker om pedagogiskateorier så som Vygotskis och allt vad de gamla gubbarna nu heter. Har iaf läst allt som går, nu e de bara den boken som jag inte fått än kvar, som just råkar vara den längsta... Hoppas de kommer imorgon så jag har någe att göra i helgen, kill me now!
Ne men jag får väl räkna med att man ska ha någon tenta under den tiden man pluggar på universitetet, bara bild som varit "dåliga" på att ha dom, till min stor förtjusning för övrigt ;)
Imorn blir de en liten paus med faddermöte och på lördag blir de surstöming(BLÄÄÄ)sittning, kommer iaf bli sköj!
Laddar med en bild på moi innan disneykvällen, de var en bra kväll :)

Film/Spelkväll

Då var de dax för ytterligare en nollingskväll, denna gång en lugn en.. Annars skulle jag inte orkat, haft migrän hela förmiddagen, kom inte ur sängen för äns halv 1.. Ush ush ush... Nada fun när man egentligen borde plugga på tentan, men flimrar de framför ögonen går de inte läsa! Så enkelt är det!
Har iaf införskaffat lite nötter som "godis" ikväll, kommer bli så läskad när andra sitter runt om och äter "riktigt" godis.. Skulle köpt mörkchoklad men när man haft migrän så gör de saken bara värre :P
Såååå nu har jag klagat av mig! PÖSS

Tillbaka!

Tillbaka och med nya tag... Nu ska jag ändra min livsstil, ska inte få några sambokilon, ska bli av med kilona istället.. 5 kilo är mitt mål!
Jag ska lyckas med detta med hjälp av:
- Träning
- Nyttigt GI inriktad mat (lite light version)
- Sluta med cola light!
- Bara godis 1 dag i veckan (med måtta)

Sååå får se om detta räcker eller om jag ska göra mer, men börjar med detta!

Idag börjar jag, gjorde en powersmoothie som var awsome, tror inte de kommerbli någraproblem alls! :)
 

RSS 2.0