Länge sen!

Gudars va länge sen de var man skrev någe här då.... Jaaa vad ska jag säga, just nu är de tråkuppgift i skolan som tar mkt tid men ändå får man inge vettigt gjort... Nu tar jag en minisemester hem te Lish, kommer plugga medans ja e hemma oxå men får iaf träffa lite goa mänskor och famlijen så klart ^^
Såå håller på att packa, medans ja lyssnar på Kents nya skiva, LÖÖÖÖÖV IT, nu vill man ju gå på dem i sommar ännu mer... Tror fan jag ska ta mig den tiden :)
Snart kommer väl Jens förbi och hämtar katten, hon ska bo hos han nu i en vecka medans jag är borta :) Misa kommer nog hha gööör sköj med lilla Isabelle, den sötnosen verkar ha längtat som en galning tills katten får sova över som hon uttryckte de, barn e söta :)
Och påtal om barn, ingen bebe än, kommer säkert när jag inte är här ;( Men iaf får jag hälsa på dem så fort jag kommer upp igen, läääängtar tills lill killen föds <3 IHHK <3
Igår var man på stan men Hannibun och André och shopa upp hans pengar, höhö! Eller ja, jag o Hanni fick klä han o så köpte han de vi tyckte va snöggt, hade gööör kul :D
Uppdate så far!



Mysfredagen!

ahha då var påsklunch o myskväll med lets dance slut, har varit så underbar att få tjöta av sig med Amanda, mkt vettigare person finns nog inte ;)
Ahjaaaaa maten blev lyckad, fast nu har jag 6 matlåder med påskmat hahah jag e överambitiös, glömde till o med en grej xD men de blev gott fast mkt, orkar inte äta mer på 2 veckor tror ja nu ;)
På måndag ska jag fota gravidbilder på Amanda i studio som jag hyrt, kommer bli gör kul, har saknat o fota i studio :) Nu e de bara hoppas att jag fortfarade got it ;)

Påsk mat?

Okej, fösta påsk som jag inte är med familjen.. känns.. ensamt... Men dyrt att åka hem så jag får avvakta ett tag... Iaf så e min underbara Amanda hemma i umeå så hon och jag får fira påsk tillsammans och jag ska laga mat! :)
Känner mig lite överambtiös bara xD känns som jag vill smälla in allt xD än så länge blir de potatissallad, potatissallad med lax till mig, kalkonköttbullar, prinskorv, färskpotatis, sallad med kyckling o rödebetor, ägg, getostkräm... Och chokladkräm med jordgubbar till efterrätt xD Här ska fasiken firas påsk!!!!! Hoppas de blir ätbart nu bara ;) om inte annat får man väl beställa pizza ;)


2 april

Lyckades inte lura nån igår, inte för jag försökte särskillt mkt med ändå :P Nästa år måste jag planera något extravagant!!!! :D
Ahhja idag fyller den efterblivna aprilskämtet år, höhö! Snart en gammal tan, Hunnibun ;) Ska fara ner på stan me'na sen och lala runt ;)




KATTER!

kommer så bli en crazycatlady.... ovillkorig kärlek (typ) och fluffiga!! Fast om jag får som jag vill så vill jag ha en Sphynx här näst hihih dom e söta! ^^
Här e mina kissar än så länge, dock bara en som bor hos mig, två hos mina föräldrar ;L



RSS 2.0